Handelsbetingelser - Købsinformationer

Her finder du alle oplysninger om, hvordan du handler hos Vita Sanse Olier (www.112CBD.dk), herunder de salgs- og leveringsbetingelser der gælder for alle leverancer fra Vita Sanse Olier (www.112CBD.dk). Det er nemt og enkelt at handle via Internettet, og du kan læse om alle faser af købet.

Handelsbetingelserne er nærmere beskrevet under punkterne:

    Generelt om køb hos Vita Sanse Olier (www.112CBD.dk)
    Betaling
    Levering
    Fortrydelsesret og bytteservice
    Reklamationsret
    Persondatapolitik
    Dine personlige oplysninger
    Persondatapolitikken

Du kan naturligvis altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til varer eller køb på nettet. Du kan enten ringe på telefon +45 9180 7394 eller via mail på info@112CBD.dk.

GENERELT OM KØB HOS VITA SANSE OLIER (www.112CBD.dk)

På www.112CBD.dk kan du bestille varer direkte i vores webbutik. Køb på Internettet er nemt og enkelt, og du bliver guidet igennem alle faser af købet. Alle aftaler indgås på dansk. Du kan handle frit uden login/registrering, og du skal først opgive navn og adresse, når købet afsluttes. I web-butikken kan du betale med Visa-Dankort, Visa, JCB, MasterCard, Visa Electron, MobilPay og Bankoverførsel.

Alle priser er inkl. moms og i danske kroner. Priserne er excl. levering. Priserne på de enkelte varer fremgår af produktvisningssiderne under de enkelte kategorier.

KØB UDEN FOR SELVE DANMARK

Alle forsendelser til udlandet sker for egen regning og risiko. Der laves Track & Trace til egen opfølgning.

BETALING

På www.112CBD.dk kan du betale via betalingskort (dog ikke rene Dankort), Bankoverførsel og MobilPay. Der beregnes ikke kortgebyrer. "Rene" Dankort modtages ikke.

Vælger du at betale med kreditkort, skal du indtaste navn, kortnummer, udløbsdato samt kontrolcifre, som er det 3-cifrede tal, som findes i eller omkring underskriftsfeltet bag på kortet. Bemærk venligst, at det ikke er PIN-koden, som skal indtastes. Betales med kreditkort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, som benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1.200,- når dit dankort misbruges ved brug af PIN-koden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og der er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Vita Sanse Olier (www.112CBD.dk) eller andre har mulighed for at læse dine data. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra Vita Sanse Olier (www.112CBD.dk). Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

LEVERING

Forsendelse sker med PostPakke, og fragtomkostningerne vil fremgå af det samlede beløb i betalingsprocessen. Leveringstiden er normalt inden for 1(-2) hverdag(e). Hvis varen er i restordre, eller der er andre leveringsvanskeligheder, vil du modtage oplysning via e-mail om, hvornår levering er mulig. Hvis kun en del af ordren kan leveres sendes det som er på lager og betalingen reduceres tilsvarende. Der fremsendes ikke den manglende del af ordren, som må bestilles igen.

FORTRYDELSESRET OG BYTTESERVICE

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.112CBD.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Varen sendes til: Vita Sanse Olier (www.112CBD.dk), Laanakkerweg 8k, 4131NL PA Vianen - aftal dette nærmere med os på tel. +45 9180 7394 forinden, da reklamationen ellers ikke vil blive godkendt.

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset, eller aflevere den personligt på ovenstående adresse. Når du fortryder dit køb, tilbagebetales købssummen naturligvis til dig, fratrukket de omkostninger vi har har haft (porto). Dette gøres ved overførsel til din bank, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsesretten. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance m.v. Bemærk - vi modtager ikke pakker tilsendt os pr. efterkrav. Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende emballage kan nemlig i nogle tilfælde betyde, at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte varer.

REKLAMATIONSRET

Når du handler på www.112CBD.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadesforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden 2 måneder, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vor adresse: Vita Sanse Olier (www.112CBD.dk), Laanakkerweg 8k, 4131NL PA Vianen - aftal dette nærmere med os på tel. +45 9180 7394 forinden.

Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen. Bemærk - vi modtager ikke pakker tilsendt os pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

PERSONDATAPOLITIK

Log-statistik benyttes på www.112CBD.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft. På www.112CBD.dk anvendes log-statistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Der udsendes ingen e-mail reklamer eller lignende fra www.112CBD.dk, med mindre du er tilmeld nyhedsbrevet, som udkommer max. 1 gang hver 2. måned.

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du som minimum afgive følgende personlige oplysninger:

    Navn
    Adresse
    Postnr og By
    Telefonnummer
    Emailadresse

I forbindelse med førstegangskøb på www.112CBD.dk vil du desuden modtage en e-mail med brugernavn og password som giver dig mulighed for at logge ind via www.112CBD.dk for at følge eller ændre dine ordrer. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos www.112CBD.dk og opbevares i 5 år iht. krav fra bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vor website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.112CBD.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos www.112CBD.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelser hermed rettes til Vita Sanse Olier (www.112CBD.dk) via e-mail til info@112CBD.dk.


_____________________________________________


NÆRMERE OPLYSNINGER OM PERSONDATAPOLITIKKEN

Denne politik om behandling af personoplysninger (Persondatapolitik) beskriver, hvordan 112CBD.dk indsamler og behandler oplysninger om dig som kunde.

Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via vores webshop 112CBD.dk.

www.112CBD.dk er dataansvarlig for dine personoplysninger, og alt henvendelse til 112CBD.dk kan ske via vores kontaktoplysninger, som du kan finde nederst på denne her side.

Hvilke personoplysninger indsamler vi, og til hvilke formål bruges de?

Når du besøger webshoppen, indsamler vi helt automatisk oplysninger om dig og din brug af vores webshop, f.eks indsamler vi oplysninger omkring hvilken type browser du benytter, hvilke søgetermer du bruger på webshoppen, samt din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer.

Formålet er at optimere brugeroplevelsen for dig som kunde/bruger, og webshoppens tekniske funktioner, samt foretage målrettede markedsføringstiltag, herunder f.eks. Retargeting igennem Google og Facebook som medier. Denne databehandling af oplysninger er konstant nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre vores webshop og systemer, samt vise dig relevante tilbud og nyheder.

Grundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. (Behandling af ikke-følsomme oplysninger art 6, stk. 1, litra f. - Almindelige personoplysninger).

Når du handler hos os, køber et produkt via vores webshop, eller kommunikerer med os via vores webshop, indsamler vi de oplysninger, som du som kunde selv afgiver, f.eks. dit navn, adresse, tlf. nr., e-mailadresse, betalingsmetode, oplysninger om hvilke vare(r) du køber og evt. har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget.

Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt hos os, og i øvrigt opfylde vores aftale med dig som kunde, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere over dine produkter og generelt købet. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde gældende lovkrav, herunder til vores bogføring og regnskab i vores virksomhed. Ved købet indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, c og f.

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev via vores webshop, som du selv aktivt vælger, indsamler vi oplysninger om dit personnavn, samt din e-mailadresse.

Formålet er at kunne levere nyhedsbreve til dig, som kan indeholde tilbud, nyheder og anden relevant information.

Grundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. (interessevejledning).

Modtagere af Personoplysninger

Oplysninger om dit personnavn, din adresse, e-mailadresse, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker i forhold til fragtområdet, videregives til PostNord, der står for leveringen af de købte varer til dig som kunde. Ved køb af ikke lagerførte varer kan de nævnte oplysninger videregives til producenten eller sælgeren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på www.112CBD.dk’s vegne.

Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til bl.a. ”teknisk drift” samt ”forbedringer” af vores systemer, udsendelse af nyhedsbreve, samt målrettet markedsføringstiltag, herunder ”Retargeting markedsføring” via Google og Facebook samt til din bedømmelse af vores webshop generelt, og vores produkter.

Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler kun data, som vi er dataansvarlige for.

Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er begge etableret i USA.
De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens artikel 45.

Google LLC's certificering kan findes ved og besøge nedenstående link: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Facebook Inc.'s certificering kan findes ved og besøge nedenstående link: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Dine rettigheder

Med henblik på at skabe en god og fornuftig åbenhed omkring en professionel behandling af dine oplysninger, skal vi som den dataansvarlige, oplyse dig om dine rettigheder.
Du har ret til og få indsigt i de oplysninger vi gemmer om dig, berigtigelse, sletning af de oplysninger om dig, hvis det ønskes, begrænse behandlingen, dataportabilitet, indsigelse, samt til at klage.

Hvis behandlingen af personoplysningerne er baseret på et samtykke, kan dette samtykke altid trækkes tilbage.

Hvis du ønsker at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, eller ønsker du at høre mere om dine rettigheder med henblik på at finde ud af, om du skal gøre brug af dem, kan du til enhver tid kontakte os, ved at skrive en mail til os på: info@112CBD.dk, eller ringe ind til os på nummeret du finder nederst på denne side.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice afdeling.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Toldboden 2, 8800 Viborg, www.forbrug.dk.

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Du kan også finde vores kontaktoplysninger under nederste punkt på denne side.

Sletning af persondata

Personoplysningerne opbevares kun så længe det er nødvendigt i forhold til de formål, hvortil oplysningerne behandles.

Ønsker du sletning af dine kundeoplysninger, bedes du kontakte os, og så er vi behjælpelige.

Har du spørgsmål i den forbindelse, kan vi til enhver tid kontaktes. Du finder kontaktoplysningerne nederst på denne side.

Sikkerhed

Vi har gennemført tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse personoplysninger igennem vores systemer.

Ændringer i Persondatapolitikken

Du har altid som kunde/bruger mulighed for at se den gældende version af vores persondatapolitik via vores webshop på denne gældende side.

Kontaktoplysninger / Dataansvarlig

www.112CBD.dk er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via webshoppen.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet på denne side, kan du kontakte os på følgende oplysninger:

E-mail: info@112CBD.dk